Kitten Dani

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2122
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Dani verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Dani is een eigenwijze poes van 13 weken oud. Zij kwam samen met broertje Sam binnen bij het gastgezin als een klein bang wezentje. Het liefst zou ze zich onzichtbaar hebben gemaakt en zou ze onder de kattenbak zijn gekropen.

Inmiddels is Dani redelijk goed opgedroogd. Ze heeft langzaam geleerd dat de gewone dagelijkse dingen niet eng zijn. Ze gaat haar eigen gang tussen 2 honden, 2 kinderen en 3 katten van het gastgezin.

Ze speelt graag met haar broertje, gastopvangkitten Sam. Ze zijn echte maatjes. Heel erg blij wordt ze van eten. Daar maakt ze altijd tijd voor! Ze weet de kattenbak te vinden en is heel nieuwsgierig. Wie o wie heeft een plek voor haar en heeft ook het geduld haar nog meer wegwijs te maken in het leven.

Dani is klaar om deze stap te zetten en een mooi kattenleven te krijgen. Het liefst samen met haar maatje, broertje Sam.

Heb jij een beetje geduld en kan je Dani, en wellicht haar maatje, adopteren? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.