Kitten Cutie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2623
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Cutie verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Cutie is een hele lieve dame die graag knuffelt. Op schoot slapen is haar grote hobby. Maar ze speelt ook heel graag met haar maatjes in het gastgezin. Ook met kinderen (5 en 7 jaar) speelt ze graag.

Als ze in een nieuwe situatie komt, observeert ze eerst graag van een afstandje. Maar dit duurt nooit lang en dan springt ze midden in de actie. Als ze wat onzeker is, dan komt ze gezellig bij je zitten om alles eerst even te bekijken.

Ze verblijft op dit moment in een gastgezin samen met Fire. Dus als je 2 kittens overweegt, kijk dan ook even bij haar op de site.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een gezellig thuis voor deze leuke dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.