Kitten Cupcake

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2314
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Cupcake verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Dit schatje is Cupake. Cupcake is samen met haar broertjes, zusje en moeder in de sloot gevonden toen ze 3 weken oud waren. Gelukkig waren ze allemaal nog gezond en zijn ze snel bij ons in het gastgezin opgevangen waar ze met veel liefde, eten en warmte zijn opgegroeid.

Cupcake is een echte knuffelkont, maakt niet uit waar je bent of wat je doet, ze vind een manier om te knuffelen met je. Als je op de grond gaat zitten komt ze bijna meteen op je schoot liggen, vaak zit ze dan ook te spelen met een van haar broertjes of zusje tussen je benen. Ze houdt ook erg van alle aandacht, het is een echt prinsesje.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Ben jij degene die een lief kitten zoekt waarmee je veel kan knuffelen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.