Kitten Crusty

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, ouder
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2217
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Crusty verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Deze knapperd was er slechts aan toe toen hij bij ons in het gastgezin is gekomen.

Na verschillende bezoekjes aan de dierenarts en flink wat medicijnen later kunnen we zeggen dat dit helemaal goed is gekomen. Crusty was in het begin wat angstig voor mensen, best logisch als je meerdere keren per dag verplicht in een handdoek wordt gewikkeld om medicijnen en eten te krijgen. De angst voor mijn handen wordt al steeds minder en hij begint nu te snappen dat mensen ook echt wel leuk en lief kunnen zijn. Hij laat zich ook steeds beter oppakken en aaien, hij begint voorzichtig te genieten van alle aandacht en komt steeds vaker uit zichzelf naar ons toe. Dit gedrag zal na de verhuizing misschien wel een terugval krijgen, maar met wat geduld en lekkere snacks komt dat helemaal goed.

Verder is het een heel speels kitten, met natuurlijk zijn boevenstreken, maar dat hoort erbij.

Heb jij een beetje geduld en alle tijd voor deze lieverd? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.