Kitten Chopin

RasEuropees
GeslachtKater
Leeftijd5 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer2539
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet de tijd krijgen om te wennen.

Chopin verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Deze prachtige kater Chopin kwam op het asiel binnen na een vangactie. Chopin bleek wel mensen in zijn buurt te hebben gehad, maar vond het allemaal wel heel spannend. Eenmaal in het gastgezin ontdooide hij en vond het heerlijk om geaaid te worden. Al bleef hij daarbij nog wel wat stijf op zijn pootjes staan.

Het bleek een grote lieverd, nooit blazen of iets, alleen het spannende afwachtend. Inmiddels rent hij heerlijk rond, spelend met andere kittens. Wanneer hij behoefte heeft aan een aai springt hij op de bank naast je, nog altijd een beetje stijfjes, om zich over te geven aan de aandacht.

Hij heeft steun aan de andere kittens. Na een verhuizing zal Chopin het in zijn eentje allemaal erg spannend vinden. Wat hem kan helpen is in het beginsel een aparte kamer zodat hij rustig kan wennen. Hij is dol op wat lekkers waarmee je zijn vertrouwen kan winnen!

Chopin heeft zijn inentingen & castratie gehad. Hij is klaar voor een nieuw huisje.

Ben jij degene die een beetje geduld heeft en kan je Chopin de tijd gunnen om zich op zijn eigen tempo te laten onplooien? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.