Kitten Caramel

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2328
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Caramel verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Deze knappe man is Caramel. Caramel is samen met zijn broertjes, zusjes en moeder in de sloot gevonden toen ze 3 weken oud waren. Gelukkig waren ze allemaal nog gezond en zijn ze snel bij ons in het gastgezin opgevangen waar ze met veel liefde, eten en warmte zijn opgegroeid.

Caramel lijkt echt op een Garfield, hij is dik, lekker lui en volledig oranje. Zijn favoriete activiteit is lekker dutjes nemen in de kattenboom en eten. Caramel is een super lieve kat, maar hij doet wel lekker zijn eigen ding. Hij is de type kat die op de vensterbank ligt te dutten als je thuis komt van werk en dan lekker blijft slapen. Hij is ook niet per se een schootkat, maar hij komt wel lekker bij je op de bank liggen als je tv kijkt.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Zoek jij een knappe en luie kitten die lekker zijn eigen ding doet? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.