Kitten Bunker

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2338
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Bunker verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Dit is Bunker! Een hele naam voor een klein katertje. Maar wel een sterk ventje! Met 5 weken kwam bunker in een gastgezin. Hij mocht nog flink wat groeien!

Dit heeft hij de afgelopen weken ook gedaan, al valt hij nog wat kleiner uit. Bunker is heel lief en sociaal. Hij speelt super graag en heeft voldoende energie. Bunker is gewend aan kinderen, andere kittens en een oudere kat.

Of Bunker met honden kan weten we niet, hij is er in ieder geval niet bekend mee. Bunker is up-to-date met z’n vaccinaties en is dan ook klaar om geadopteerd te worden!

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij ruimte voor deze leuke rooie man? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.