Kitten Bumper

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3603
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Bumper verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Ben jij op zoek naar een knuffelmaatje dat je huis vult met liefde en leven? Dan is Bumper de perfecte aanvulling voor jouw leven! Maak kennis met dit schattige katertje van ruim 10 weken met een prachtige vacht in mooie kleuren!  Bumper is niet zomaar een kitten, hij is actief, speels, en bovengemiddeld knuffelig.  Hij zoekt constant contact en aandacht, en zijn nieuwsgierigheid en vertrouwen maken hem een echte avonturier. 

Bumper houdt van bolletjes wol en sjouwt vol enthousiasme met zijn speeltjes door het huis. Deze lieve jongen kan goed met andere kittens overweg en is niet schuw tegenover nieuwe en onbekende mensen.  Hij is eventueel ook geschikt voor een gezin met jonge kinderen, al moet je natuurlijk altijd een oogje in het zeil houden.  Bumper zoekt een thuis waar veel liefde en aandacht voor hem is en waar hij de ruimte heeft om te spelen en te ontdekken. Het is nog onbekend hoe Bumper op honden reageert, maar met zijn open en nieuwsgierige karakter zou hij wellicht snel vriendjes kunnen maken. 

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en aandacht voor deze kuffelkont? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.