Kitten Boelie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3597
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Boelie is een echte spring- en klimkampioen. Ze is een mooie zwarte poes met witte/grijze accenten. Eén keer met je ogen knipperen en ze zit bovenin de krabpaal. Boelie is wat schuchterder/schrikkeriger dan de rest van haar zusjes, maar met liefde, aandacht en geduld, kom je wel ver. In ons gastgezin heeft ze uitgebreid kennis gemaakt met een middelgrote hond. Dit gaat perfect. 

Tijdens het spelen is aanraken echter uit den boze. Ze zit dan midden in haar spel en hier hoort aaien niet bij. Bij kleine kinderen is dit lastig. Kinderen boven de 12 jaar zijn gemakkelijker te instrueren. Zeker als je op zoek bent naar een minder aanhankelijke poes, die goed in haar eentje kan gedijen, is Boelie een perfecte match. Ook speelt ze leuk samen met één van haar zusjes (Bo, Billie, Bobbie) of broertje Bartje. 

Intussen zit Boelie weer in het asiel en hier heeft ze nu wel een flinke terugval gehad. Ze vindt het allemaal erg spannend en momenteel gedraagt ze zich dus niet zoals voorheen in het gastgezin het geval was. Hier zal ze weer even de tijd nodig hebben om te ontdooien maar we weten dus wel zeker dat er meer in zit!
Let dus wel dat ze ook een terugval kan krijgen als ze verhuisd naar haar forever home. Dit heeft gewoon een beetje tijd nodig.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle liefde en tijd voor deze leuke dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.