Kitten Bobbie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3598
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Wat een plaatje is Bobbie: zwart met witte pootjes en mooie witte accenten. De witte snorharen tekenen prachtig af tegen haar zwarte kopje. Daarnaast pakt ze je meteen in met haar luide gespin zodra je in de buurt komt. Zeker als ze weet dat je ook nog wat lekkers hebt meegenomen. 

Ze speelt gezellig samen met één van haar zusjes (Bo, Boelie, Billie) of broertje (Bartje). Laatst zat ze samen met Billie achterin de vaatwasser. Ze is een echte durfal. Ze houdt zich goed staande in de buurt van onze speelse middelgrote hond. Ook kinderen zijn voor haar geen probleem. Ze laat zich goed oppakken en op schoot zetten. Maar spelen en rennen is toch wel haar grootste hobby!

Kortom, een ideale kleine, mooie poes voor een gezin met hond en kinderen. 

Intussen zit Bobbie weer in het asiel en hier heeft ze nu wel een flinke terugval gehad. Ze vindt het allemaal erg spannend en momenteel gedraagt ze zich dus niet zoals voorheen in het gastgezin het geval was. Hier zal ze weer even de tijd nodig hebben om te ontdooien maar we weten dus wel zeker dat ze met wat tijd weer een knuffelkontje kan worden!
Let dus wel dat ze ook een terugval kan krijgen als ze verhuisd naar haar forever home. Dit heeft gewoon een beetje tijd nodig.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en liefde voor deze leuke dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.