Kitten Bo

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3599
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Bo is een eigenzinnige zwarte poes, met een enkel wit accentje onder de kin. Als ze ergens ligt en je gaat rustig naast haar zitten, geeft ze vertederende kopjes. Ze kan luidt spinnen als je haar aait. 

Ze houdt erg van spelen, vooral met een hengeltje maakt ze mooie sprongen. Ook planten zijn bij Bo favoriet. 

In ons gastgezin is ze gewend aan kinderen die haar aaien. Dit gaat prima. Op schoot zitten is niet haar favoriete bezigheid, maar ze laat het wel toe. Daarnaast is ze minder relaxed met onze speelse middelgrote hond dan haar nestgenootjes Boelie, Bobbie en Bartje. Ze trekt zich dan sneller terug en kijkt de kat uit de boom vanuit een schuilplaats. 

Ze speelt erg leuk samen met één van haar zusjes (Bo, Boelie, Bobbie) of broertje Bartje. 

Intussen zit Bo weer in het asiel en hier heeft ze nu wel een flinke terugval gehad. Ze vindt het allemaal erg spannend en momenteel gedraagt ze zich dus niet zoals voorheen in het gastgezin het geval was. Hier zal ze weer even de tijd nodig hebben om te ontdooien maar we weten dus wel zeker dat er meer in zit.
Let dus wel dat ze ook een terugval kan krijgen als ze verhuisd naar haar forever home. Dit heeft gewoon een beetje tijd nodig.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle liefde en tijd voor dit eigenzinnige vrouwtje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.