Kitten Bing

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd5 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2877
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Bing verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Maak kennis met Bing, de hartveroverende kater die klaar is om jouw huis tot een thuis te maken! Bing is niet zomaar een kat; hij is een ware levensgenieter met een onweerstaanbare persoonlijkheid. Bing heeft een dichtgegroeid traankanaal. Dit betekent dat traanvocht van zijn linkeroog niet wegvloeit door zijn neusje maar over zijn wangetje. Gelukkig heeft hij hier zelf geen last van.

Met zijn levendige en speelse karakter is Bing altijd in voor een avontuur. Hij dartelt rond, vol energie en enthousiasme, en brengt een sprankje vreugde in elk moment. Maar wanneer de avond valt, is Bing’s favoriete plekje op de bank naast jou, waar hij zich graag nestelt voor wat quality time en knuffels.

Bing is een echte knuffelkoning. Hij geniet van aandacht en genegenheid, en zijn zachte gespin vult de ruimte met warmte. Maar vergeet niet, Bing is ook een onafhankelijke ziel. Hij houdt niet van opgepakt worden, maar hij zal altijd in de buurt zijn, klaar om gezelschap te bieden en zijn liefde te tonen op zijn eigen unieke manier.

Deze stoere jongen is een ware atleet, met een gespierd lijf dat getuigt van zijn kracht en vitaliteit. Soms kan zijn speelsheid een tikkeltje wild zijn voor jongere kittens, maar hij is altijd liefdevol en geduldig, vooral in de buurt van kinderen. Bing is kindvriendelijk en gedijt in een omgeving waar hij gezelschap heeft en zich geliefd voelt.

Bing is gezond, geënt en gecastreerd, klaar om zijn nieuwe avontuur te beginnen. Hij verlangt naar een plekje waar hij lekker naar buiten kan gaan om de wereld te verkennen en waar hij het gezelschap heeft van andere katten, om zijn sociale behoeften te vervullen.

Als je Bing een liefdevol thuis wilt bieden, waar zijn speelse streken en warme knuffels gewaardeerd worden, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bing staat klaar om jouw leven te verrijken met zijn unieke charme en onvoorwaardelijke liefde.

Heb jij een plekje in huis voor deze actieveling? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.