Kitten Billie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3601
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Wat een schattig klein poesje is Billie! Ze is mooi zwart met kleine witte accenten. Fijntjes gebouwd, maar de dapperste uit een nest van vijf. Als de kittenkooi open gaat, is ze er altijd als eerste uit. Een vrolijke spring in het veld, die houdt van spelen en avontuur. Laatst waren we haar kwijt en vonden haar achterin de vaatwasser, aan het spelen samen met haar zusje Bobbie. 

Daarnaast is ze heel lief en sociaal voor een gezin met kinderen, maar ook vreemden mensen zijn geen probleem voor Billie. Zelfs in haar spel, zet ze nooit haar nagels uit naar mensen.

Ze is nu aan het wennen aan een speelse middelgrote hond. Dat is even spannend. Ze kruipt dan graag bij je (of onder je rok) om te schuilen. 

Ze speelt leuk samen met één van haar zusjes (Bo, Boelie, Bobbie) of broertje Bartje.

Ben je op zoek naar een lieve, kleine en sociale poes die goed samen met (kleine) kinderen kan, dan is Billie een perfecte match. 

Intussen zit Billie weer in het asiel en hier heeft ze nu wel een flinke terugval gehad. Ze vindt het allemaal erg spannend en momenteel gedraagt ze zich dus niet zoals voorheen in het gastgezin het geval was. Hier zal ze weer even de tijd nodig hebben om te ontdooien maar we weten dus wel zeker dat ze met wat tijd weer een knuffelkontje kan worden!
Let dus wel dat ze ook een terugval kan krijgen als ze verhuisd naar haar forever home. Dit heeft gewoon een beetje tijd nodig.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en liefde voor deze leuke dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.