Kitten Bartje

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3600
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Bartje is de enige man uit een nest van vijf. Net als zijn identieke zusje Bobbie, is het een prachtige kater, zwart met mooie witte pootjes, witte accenten op zijn kop en witte snorharen. Hij rent graag achter een pingpongbal aan en galoppeert dan door de hele woonkamer. 

Verder staat hij goed zijn mannetje in de buurt van onze middelgrote hond. Ook kinderen zijn voor hem geen probleem. Hij staat luidt spinnend vooraan in de bench als je in de buurt komt om een aaitje in ontvangst te nemen en kopjes te geven. Kortom, een mooie, lieve en aanhankelijke kater die houdt van spelen. 

Bartje kan goed samen met één van zijn zusjes (Bo, Boelie, Billie en Bobbie).

Intussen zit Bartje weer in het asiel en hier heeft hij nu wel een flinke terugval gehad. Hij vindt het allemaal erg spannend en momenteel gedraagt hij zich dus niet zoals voorheen in het gastgezin het geval was. Hier zal hij weer even de tijd nodig hebben om te ontdooien maar we weten dus wel zeker dat ze met wat tijd weer een knuffelkontje kan worden!
Let dus wel dat hij ook een terugval kan krijgen als hij verhuisd naar haar forever home. Dit heeft gewoon een beetje tijd nodig.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle liefde en tijd voor dit knappe mannetje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.