Kitten Amalia

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd8 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Buiten/binnenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1632
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Amalia verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Deze mooie dame is gevonden op Koningsdag, vandaar haar koninklijke naam.

Ze is met de leeftijd van 6 weken bij ons in het gastgezin gekomen.

Amalia is dol op knuffelen en oppakken vindt ze ook geen probleem. Mijn jongste zoon noemt haar Foxy, omdat ze zo rossig is en op een vosje lijkt.

Ze is dol op haar zusjes en zou dan ook graag met een van hun geadopteerd worden. Van onverwachte geluiden kan ze schrikken en ze verstopt zich dan, maar komt al snel kijken wat het nou eigenlijk was.

Amalia komt wanneer zij er zin in heeft naar je toe voor een knuffel. Ze kan ook gezellig kletsen, ze oefent om goed te kunnen miauwen. Voor nu klinkt het meer als ie-ie.

Op 19-5 wordt ze gesteriliseerd en mag dan 5 dagen later geadopteerd worden.

Ze is in het gastgezin gewend aan andere katten, honden heeft ze nog niet ontmoet. Als dat rustig wordt opgebouwd, verwacht ik daar geen problemen mee. Kleine kinderen heeft ze ook al ontmoet, dat ging ook hartstikke goed.

Let op! Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Ben je, net als ons, ook al verliefd op deze knappe dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.