Kitten Alexia

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd8 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Buiten/binnenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1631
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Alexia verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Deze mooie dame is gevonden op Koningsdag, vandaar haar koninklijke naam.

Ze is met de leeftijd van 6 weken bij ons in het gastgezin gekomen. Alexia is dol op knuffelen en oppakken vindt ze ook geen probleem.

Ze speelt erg graag met haar zusjes en zou ook graag met een van hun geadopteerd worden. Van onverwachte geluiden kan ze schrikken en ze verstopt zich dan, maar komt al snel kijken wat het nou eigenlijk was.

Ze is dol op balletjes en speelmuisjes, daar kan ze zich prima mee vermaken.

Alexia eet soms wat minder goed, maar dat komt omdat alles om haar heen veel te leuk is. Eten doet ze liever wanneer de rest aan het spelen is.

Deze kleine dame is soms net een hondje, ze volgt je net zo lang totdat je haar oppakt en knuffelt.

Op 19-5 wordt ze gesteriliseerd en mag dan 5 dagen later geadopteerd worden.

Ze is in het gastgezin gewend aan andere katten, honden heeft ze nog niet ontmoet. Als dat rustig wordt opgebouwd, verwacht ik daar geen problemen mee. Kleine kinderen heeft ze ook al ontmoet, dat ging ook hartstikke goed.

Let op! Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Kun je niet wachten om haar in het echt te zien? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.