Kiss

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3587
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen

Kiss is een mooie cyperse dame die geschat is op ongeveer 5 jaar. Ze zwierf al enige tijd rond voordat ze naar de opvang gebracht werd. Ze bleek gelukkig wel gezond te zijn, maar er heeft zich helaas geen eigenaar voor haar gemeld. 

De eerste dagen was Kiss een beetje overweldigd door alle veranderingen, maar met wat geduld, zachte woorden en lekker eten was ze al snel overgehaald en liet ze zich heerlijk kroelen. Wel geeft Kiss duidelijk haar grenzen aan als ze genoeg aanrakingen heeft gehad, wat zich soms kan uiten in een tikje. Om die reden is het belangrijk om de lichaamstaal van Kiss goed te kunnen lezen, en plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen. Andere dieren vindt Kiss maar niks, ze wil wel graag de enige prinses in huis zijn!  

De verwachting is dat Kiss wat tijd nodig zal hebben om te wennen in haar nieuwe thuis. Zolang ze haar grenzen mag aangeven, gaat ze een heerlijk maatje worden! Indien ze uiteindelijk weer de mogelijkheid krijgt om naar buiten te gaan, is dat helemaal perfect! 

Ben jij degene die Kiss de tijd geeft om te ontdooien? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.