Floor
Kiko

Kittens Kiko en Floor

RasEuropese korthaar
GeslachtKater en poes
Leeftijd < 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf15-10-2022
Registratienummer901 + 1001
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Kiko en Floor verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Kiko en Floor zouden zo broer en zus kunnen zijn. Maar komen niet uit hetzelfde nest. Floor is ouder maar Kiko is de grootste van de twee.

Kiko is de meest sociale van het stel. Hij knuffelt graag en ligt het liefst bij je in de buurt. Kiko is een schat die meer en meer aan het ontdekken is dat ondeugend zijn toch ook wel heel leuk is.

Floor is wat onzekerder en kijkt liever even de kat uit de boom. Als haar grote kleine “broer” Kiko iets durft zal zij het ook snel proberen. En als hij eenmaal rustig bij je op de bank ligt dan durft zij dat ook vaak wel aan.

Deze 2 kunnen heerlijk samen stoeien en ravotten, maar kunnen ook zichzelf goed vermaken.  Andere katten zijn geen probleem voor deze kanjers, maar honden staan niet op hun verlanglijst.

Wegens de onzekerheid van Floor raden wij jonge kinderen af en is het verstandig om deze 2 zo lang mogelijk, minstens tot Floor je 100% vertrouwd, binnen te houden.

Zin om kennis te maken? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!