Kiki & Guus

SoortKonijn
GeslachtVoedster (gesteriliseerd) en rammelaar (gecastreerd)
Diernummer329 + 663
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatum04-2022 + 09-2021
Plaatsbaar vanaf02-11-2022
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutraliseren)
Samen € 120,00

Kiki is een prachtig meisje die alleen op straat werd aangetroffen. Ze was een klein, jong konijnenmeisje toen ze bij ons kwam, we vragen ons echt af wat zo’n jong konijntje alleen op straat deed. Gelukkig werd ze gevonden en bij ons gebracht. Als klapper op de vuurpijl zat er ook nog eens een hele knappe jongeman bij ons in de opvang waar Kiki haar oogje op liet vallen. Op dit moment heeft ze dikke verkering met Guus en sinds ze hem heeft leren kennen is ze een veel gelukkiger konijntje!

Kiki is niet bang voor mensenhanden, wel is oppakken echt ontzettend spannend en zal ze dan ontzettend tegenspartelen. Maar Kiki is nog jong, dus er valt nog genoeg te leren!

Guus is een echte grote goedzak. Altijd goed gehumeurd en een erg nieuwsgierige jongen. Guus had bij binnenkomst een gebitsprobleem. Om te zorgen dat hij hier de rest van zijn leven geen last meer van heeft zijn voortanden getrokken. Dit weerhoudt hem er niet van om lekker te genieten en te smullen van zijn eten. Hij heeft hier helemaal geen last van!

Guus en Kiki zijn een super leuk koppeltje die elkaar echt een beter konijntje maken!

Ben jij nog opzoek naar wat actievelingen om de boel wat levendiger te maken? Dan zijn Kiki en Guus misschien wel de juiste keuze! Vul onderstaand intakeformulier is zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!