Kia

SoortKonijn
GeslachtRammelaar, gecastreerd
Diernummer162
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Plaatsbaar vanaf30-05-2022
Adoptietarief
(incl. vaccineren en
neutraliseren)
€ 60,00

Deze knapperd heet Kia! Hij is bij ons binnengebracht als vondeling en helaas niet meer opgehaald.

Toen hij bij ons binnenkwam was hij heel erg bang en leek hij niet zo gelukkig. Hij zat alleen maar in zijn huisje met zijn grote ogen rond te kijken. Mensen waren reuze spannend en daar kroop hij dan ook snel voor weg. Hij liep wat moeilijk met zijn achterpoot. Hier heeft de dierenarts naar gekeken en hij heeft tijdelijk op pijnmedicatie gestaan, beide wees niets uit.

Hij heeft nu een zachte bodembedekking (hennepvezel). Hoewel hij nog steeds een beetje moeilijk loopt lijkt hij er nu een stuk minder last van te hebben. Langzaamaan ging hij zich zichtbaar beter voelen, en nu komt hij je zelfs enthousiast begroeten als je zijn hok opent. Hij is ook beter gaan eten en drinken en hij vindt het nu ook heel fijn om lekker over zijn hoofdje geaaid te worden.

Wat zijn wij blij om te zien hoe happy hij nu is! Maar waar hij nog blijer van zou worden zou een mooi ‘forever home’ zijn, waar hij zich nog meer kan ontplooien.

Heb jij thuis een eenzame dame zitten die een leuke, knappe man zoekt? Dan is Kia misschien wel de ware voor haar! Vul onderstaand intakeformulier is zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!