Kees

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, vanaf 12
Moet naar buiten kunnenJa
ZindelijkJa
Registratienummer1610
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€122,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van u maar doet ook graag z’n eigen ding

Deze lieverd is Kees. Hij is gevonden in slechte toestand nabij een ijssalon. Hij was mager, vies en hinkte met zijn linker achterpoot. Het vermoedde is dat hij een ontsteking had en is hiervoor behandeld. Op een lichte verzwakking na heeft hij geen last meer van deze poot. We verwachten dat dit met de tijd verbeterd.  

Kees is een sociale kat. Hij wordt graag geaaid en geeft stevige kopjes. Het kan echter wel zo zijn dat hij ineens genoeg heeft gehad en kan dan een zacht bijtje geven. Dit kan komen door over stimulatie. Kees doet graag zijn eigen ding, maar vindt het heel fijn om in je buurt te liggen. Hij kan intens genieten als er tegen hem gepraat wordt en hij in de zon kan liggen. Hij spint dan luid en is met zijn pootjes aan het kneden. In de opvang laat hij geen interesse zien in spelen, dit kan gezien zijn leeftijd nog veranderen als hij in een meer huiselijke omgeving leeft.  

Ben jij opzoek naar een lieve (on)afhankelijke kat, die wel graag in je buurt is? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.