Kasper

RasEuropese korthaar
GeslachtKater / Gecastreerd
Leeftijd8 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf13-05-2022
Registratienummer213
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Deze lieverd heet Kasper, een (ex-)TNR kater. Hij werd bij ons binnengebracht omdat de buurt opviel dat hij wat mank liep. Bij onderzoek bleek gelukkig dat hij alleen een kapot voetzooltje had en verder niets ergs mankeerde.

Hier in de opvang stelde Kasper zich in eerste instantie erg bang en een beetje geïrriteerd op. Helemaal logisch gezien Kasper mogelijk zijn gehele leven al op straat woont, als we zijn ‘eartip’ moeten geloven. Echter liet meneer ook met momenten sociaal gedrag zien waardoor we zijn begonnen om zijn sociale gedrag verder uit te bouwen en we zien enorme progressie bij hem!
Op het moment is Kasper helemaal oké met ons gezelschap en kan hij inmiddels ook erg genieten van wat aaitjes over zijn zachte koppie! Wanneer het ineens wat drukker wordt en er zijn veel onverwachtse geluiden en bewegingen kan hij nog best wel erg schrikken. Hij wil dan nog wel eens van zich ‘afblazen’ en trekt zich dan een beetje terug. Maar wanneer de rust dan weer terugkeert ontdooid hij ook weer erg snel. Om deze reden plaatsen wij Kasper niet in een huishouden met kleine kinderen, deze zouden zijn progressie in de weg kunnen staan.

Deze kater heeft zeker knuffelkat-potentie!

Heb jij genoeg rust en geduld om deze man te laten ontdooien? Vul dan onderstaand intakeformulier in zodat we snel een kennismaking kunnen plannen met Kasper!