Karel

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-09-2022
Registratienummer744
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Lieve, lieve Karel. Al een aantal maanden bekommerde iemand zich om hem, hij kwam lekker eten en zijn knuffels halen. Voor de zekerheid werd hij ook op Amivedi gezet, maar niemand reageerde. Na 4 maanden heeft de verzorger hem toch maar op laten halen door ons, zodat we op zoek kunnen naar een écht thuis voor onze Karel.

Toen hij net bij ons binnen kwam was Karel erg verlegen en onzeker, tegen het angstige aan. Maar naar verloop van tijd leerde hij dat wij allemaal maar goede bedoelingen hebben. Inmiddels geniet hij intens van zijn knuffels. Maar als er harde geluiden zijn of onverwachte bewegingen kan hij nog wel eens schrikken. Vandaar dat wij hem liever niet in een huishouden met te kleine kinderen plaatsen.

Knuffels, dan kan hij toch maar geen genoeg van krijgen, hij betaald er zelfs voor in likjes. Sterker nog, meneer is niet gierig en geeft je graag een voorschot aan likjes om er zeker van te zijn dat er al snel wat aaitjes over zijn bolletje volgen.

Karel is een topper. Knap èn lief. Dat is alles wat je van een kat wil toch?

Vind likjes in ruil voor knuffels een goede deal? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.