Kapitein Haak

SoortWestelijke Haakneusslang
GeslachtMan
Diernummer2039
KoppelNee
Moet bij soortgenotenNee
Plaatsbaar vanaf27-07-2023
Adoptietarief€100

Deze vriendelijke haakneusslang is gevonden in een schuur in de omgeving van Eindhoven. Kapitein Haak deed het vanaf het begin af aan eigenlijk heel erg goed in de opvang. We denken dat het een mannelijk slang is. Hij eet goed en verplaatst zich regelmatig in zijn verblijf. Hij is nog erg klein dus nog jong en zal daarom ook nog wel wat groeien.

In de opvang heeft hij beschikking over een groot terrarium met verschillende schuilmogelijkheden. Hij zoekt een nieuw terrarium waar hij de mogelijkheid heeft om zich lekker warm te houden met een temperatuur van 22-28 graden overdag en een extra warmtespot van 35 tot 40 graden.

Houdt er rekening mee dat deze slang ook graag in de winter 10 lichturen nodig heeft.

Ondanks dat dit een gemakkelijke slang is vergt het kennis om een slang te onderhouden zoals Kapitein Haak. We zoeken dan ook een liefhebber die deze vriend een mooi nieuw huis kan bieden.


Heb jij kennis van deze slangen en heb je nog een leeg terrarium? Stuur een mailtje naar info@rozeindhoven.nl met eventueel de set-up van zijn nieuwe huis en dan nemen wij zsm contact met je op.