Jupiter

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer396
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Och die lieve Jupiter, samen met zijn 4 broers en zussen én mama werd hij bij ons in de opvang gebracht. We mochten hem als klein verlegen kereltje van 7 weken leren kennen, maar ruim 160 dagen later zit dit verlegen “kereltje” nog steeds bij ons. De rest van het gezin is inmiddels uitvlogen, maar voor Jupiter is er nog niemand geweest. Inmiddels is Jupiter gegroeid tot een grote jongen, maar met een klein hartje. Hij vind het allemaal best nog wel een beetje spannend. Hij wil wel maar weet alleen nog niet zo goed hoe.

Zijn interesse te wekken met een speeltje. Iets wat knispert of beweegt is reuze interessant. Dan wil Jupiter best een beetje dichterbij komen. Maar als daar ineens een hand richting hem komt dat sprint hij er vandoor, om vervolgens in zijn buitenverblijf liefelijk te miauwen.

Tot voor kort zat hij met 2 ander katers in het verblijf en dit ging erg goed. Hem plaatsen bij een andere kat is dus zeker een goede optie en mogelijk zelfs erg fijn voor hem. Hij zou zich hieraan op kunnen trekken en wat zelfverzekerder kunnen worden.

We zoeken iemand die al wat ervaring heeft met (angstige) katten en die het niet erg vindt om geduldte moeten hebben om in het hart van Jupiter te mogen. Begrip voor zijn situatie is alles wat Jupiter vraagt. Oh en een bakje brokken en wat drinkwater natuurlijk!

Kun jij Jupiter de liefde bieden die hem over zijn “mensenvrees” heen helpt? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.