Junior

RasPodengo kruising
GeslachtReu / Intact
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf30-06-2022
Registratienummer272
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€240,00

Dit lieve snoetje is van Junior, hij is bij ons gekomen door een uitwisseling met dierenopvang Crailo. Junior is daar terecht gekomen door privéomstandigheden van zijn vorige eigenaar.

Hij is een jonge, drukke en erg speelse hond, sociaal naar andere honden en vindt spelen met zijn soortgenoten ontzettend leuk. Voor wandelen is hij altijd te porren, en het kan hem niet lang genoeg!

In huis luistert Junior erg goed, maar buitenshuis is dat andere koek. Dan heeft hij vooral oog voor alles wat er om hem heen gebeurd en lijkt hij een beetje oost-indisch doof. Maar op zich is dat niet zo gek gezien Junior pas 1,5 jaar oud is.

Op dit moment kan Junior nog niet zo goed alleen thuis blijven, hij wil dan nog wel eens slopen als hij zijn energie niet goed kwijt kan. Maar de verzorgers denken dat als het alleen blijven goed begeleid wordt het uiteindelijk zeker mogelijk is. Zijn nieuwe thuis moet een grote tuin hebben waar hij lekker kan ravotten en samen met jou met de bal kan spelen. Loslopen op straat is door het jachtinstinct van Junior helaas geen optie, de katten in de buurt zouden hun leven niet zeker zijn.

Junior zijn batterijen raken nauwelijks leeg, dus wij zoeken naar een baas voor hem die actief met hem aan de slag gaat! Want leergierig is hij zeker! Dit heeft hij laten zien in een eerder traject van Dutch Cell Dogs wat hij met veel plezier heeft afgerond. Op dit moment is hij aan zijn tweede traject begonnen en doet dit wederom met heel veel plezier. Leuke trainingen en cursussen doen na zijn adoptie lijken ons dan ook zeker een must voor hem.

Heb jij zin om deze jonge knul nog wat sturing in zijn leven te geven? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!