Kitten Jules

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf18-09-2022
Registratienummer613
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Jules verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Ik mocht de afgelopen weken gastgezin zijn van dit kitten gezin met moederpoes. Moederpoes is ontzettend lief en duidelijk dankbaar dat ze haar kraamtijd bij mij mocht doorbrengen. Ze is een hele lieve en zorgzame moeder voor de kittens en heeft ze netjes opgevoed. Stuk voor stuk hele mooie kerngezonde kittens die erg actief, sociaal en speels zijn. 

De kittens zijn gesocialiseerd wat wil zeggen dat ze mensen niet eng vinden, ook spelen met kinderen vinden ze leuk. Ze zijn allemaal vanaf dag 1 zindelijk en eten goed! Ook hebben ze kennis gemaakt met mijn honden, wat nog een beetje spannend is maar daar wennen ze snel aan. Het zijn wel echte clowns en spelen graag, dus een huis waar veel speeltjes zijn heeft de voorkeur. Ze zijn er (nog) niet gewend om naar buiten te gaan dus een tuin is geen must.

De enige jongen van het stel. Jules is een mooi en lief katertje. Hij is nog vrij rustig en vindt het al snel prima. 

Een makkelijk katje! Daarnaast speelt hij graag en klimt en klautert hij er graag op los. Inmiddels is hij uit aan het groeien tot grootste en zwaarste kitten van het stel.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij tijd en liefde voor kleine Jules? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.