Kitten Joop (en Jaap)

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf08-06-2022
Registratienummer240
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Joop verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Deze zachtaardige, voorzichtige, zorgzame en o zo lieve hunk is Joop. Joop is samen met zus Jaap (er werd gedacht dat ze een jongen was..) in ons gastgezin gekomen en wat was hij bang en voorzichtig. Gelukkig werd hij steeds wat losser en begon de omgeving te verkennen, wel altijd met Jaap in zijn kielzog. Die twee kunnen ook echt niet zonder elkaar. Zijn ze elkaar kwijt dan wordt er echt naar elkaar geroepen en komt de ander meteen aangelopen. Joop is echt een grote broer voor Jaap die nog veel banger was dan hij. De krabpaal, balletjes en hengeltjes zijn echt wel favoriet.

Joop heeft inmiddels ook in de smiezen dat aangehaald worden echt wel fijn is en af en toe op schoot liggen heerlijk is. Voor een volgende eigenaar liggen hier nog zeker kansen.

We zoeken voor Joop (en dus ook Jaap) een rustig huishouden zonder kleine kinderen waar hij zich op zijn gemakje verder kan ontplooien tot een prachtige kater.

Ben jij toe aan het gezelschap van twee té leuke kittens? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!