Jody

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd9 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenJa, ouder
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1259
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen

Deze knappe dame is Jody, een bijna 9 jaar oude cyperse. Jody heeft een bijzonder verhaal. Ze kwam naar ons vanuit een andere opvang samen met nog een stel andere katten. Deze verhuizing bleek echter veel te stressvol en ze kon dus niet zo goed gedijen bij ons in het asiel. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een fijne buitenplek voor haar. In januari van dit jaar melde zich een leuk gezin, dat opzoek was naar een buitenkat met eventuele potentie om socialer te worden en dat was Jody geworden!

Het ging daar heel erg goed en ze werd steeds socialer naar het gezin toe. Zo sociaal zelfs dat de buren haar ook eten gingen geven en ze daar ook vaker te vinden was, want ja, er viel wat te halen! Helaas pakten buurkinderen haar regelmatig op en dat vond ze niet leuk waardoor ze wel eens tikken ging uitdelen. Hier was de buurt niet van gediend en Jody moest hoe dan ook weg.
Uiteindelijk heeft dit gezin met veel pijn in het hart weer afstand gedaan van Jody.
 
Nu ze weer terug is in het asiel, merken we wel dat ze er al een stuk beter bij zit vergeleken met de eerste keer. Ze ervaart hier nog steeds wel meer stress door alle andere katten die ze hoort en ruikt. We plaatsen haar dus het liefst in een rustige omgeving zonder andere huisdieren, waar ze naar buiten kan maar ook gezellig binnen mag zijn. Ze kan wel in een gezin met oudere kinderen als ze maar goed luisteren naar haar signalen en haar niet oppakken.

Ben jij degene met een beetje kattenervaring en ben je bereid om Jody haar forever home te geven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.