Kitten Job (en Nien)

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf20-06-2022
Registratienummer303
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Job verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Deze Black beauty is Job. Job was samen met zijn 2 zussen. 1 zus was echt erg bang, andere zus was super nieuwsgierig en Joppie zat er tussen in; nieuwsgierig maar wat terughoudend.

nou daar is niet heel veel meer van te merken. Zijn nieuwsgierigheid heeft gewonnen. Alleen bij onverwachte gebeurtenissen of harde geluiden wil hij nog wel onder de bank schieten maar daar komt hij dan ook weer snel onderuit zodra hij meent dat de kust veilig is.Toen zuslief was vertrokken naar haar eigen personeel is hij doorgegaan met ontdekken. Ondertussen heeft hij alles beneden al ontdekt en toen er een nieuw kitten in huis kwam was hij de eerste die kennis kwam maken en ook al snel vriendjes is geworden. Dit kitten heeft benchrust en het liefst ligt hij nu boven op de bench om haar gezelschap te bieden.

verder is Jop gewoon lief, niet meer en niet minder. Hij is ook het grote voorbeeld voor zus Nien die echt heel erg bang was. Door hem kruipt ze uit haar schulp.

Vandaar ook dat Jop samen met Nien op zoek is naar een eigen huisvesting, het liefst waar hij tzt naar buiten kan want Job heeft energie voor 10.

Wie is er wel gecharmeerd van een (paar) Black beautys? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!