Jip

Janneke

Jip & Janneke

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd) / Voedster (gesteriliseerd)
Diernummer3483 & 3484
KoppelJa
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatummaand-jaar
Plaatsbaar vanaf24-05-2024
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutralisatie)
€ 200 (voor beide)

Samen gaan ze nieuwsgierig ontdekken en rondrennen waarbij ze alles besnuffelen, ook jij ontkomt er niet aan en wordt veelvuldig besnuffeld. Jip en Janneke hebben veel ruimte nodig om hun energie kwijt te kunnen. Dit uiten ze dan ook door zoomies te doen en binkies te maken zodra ze los kunnen lopen. Jip en Janneke zijn niet bang voor geluiden of plotselinge beweging en lopen lekker onbezorgd vrij rond. Af en toe zoeken ze beschutting en gaan ze gezellig samen ergens liggen.

Jip houdt erg van eten en is dan ook altijd op zoek naar een hapje. Hij laat zich daarnaast vooral goed aaien als hij op een veilig plekje ligt; hij zoekt over het algemeen wat vaker beschutting op dan Janneke. Als Jip rondrent laat hij zich liever niet aaien. Hij geeft zelf aan wanneer hij er wel weer zin in heeft.

Janneke is meer van het ontdekken en neemt Jip mee naar elk hoekje van de ren om dit te bekijken. Janneke laat zich bij rustige toenadering altijd wel even aaien en gaat dan rustig en uitgebreid ervoor liggen. Ook zij laat weten als ze geen zin meer heeft door op te staan en verder te gaan met ontdekken en rennen. Zowel Jip als Janneke laten zich gemakkelijk oppakken als dit nodig is.

Dit gezellige duo zoekt een plek met veel ruimte om te ontdekken en te rennen. Ze zijn daarnaast op zoek naar een rustige plek waar ze lekker zichzelf mogen zijn, met af en toe wat aandacht en aaitjes erbij. 

Heb jij zin in een leuk koppeltje? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!