Kitten Jinte

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf09-07-2022
Registratienummer436
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Jinte verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Jinte is een lief klein zwart poesje met onder haar kin en onder buikje een prachtig wit teken. 

Ze waren samen een beetje uit hun doen. Zo klein als ze waren ( en groot zijn ze nog steeds niet), zo groot probeerde ze zich te maken door te blazen, te grommen en alle haartje overeind te laten komen. Eigenlijk konden we er alleen om lachen, want het was super schattig om te zien.

Voor Jinthe dus even wennen, met gelukkig Jip aan haar zij. Nou, dat ging heel snel beter en voor we het wiste, stond het knore- moortje aan.

Jinte is een super lief kitten, die geen vlieg kwaad doet. Ze heeft een talloze slaap standjes en vindt het heerlijk om dan overal geaaid te worden, zelfs haar buikje vindt ze fantastisch. Maar ja, voordat ze zo ver is, moet ze wel eerst volop gespeeld hebben met de andere kittens (Jip en Juultje).

Jinte vindt een stofzuiger nog wel spannend, ze kan nog wel eens onder de piano kruipen, maar komt er zelf snel weer onder uit als het weer rustig is.

Jinte zal bij haar nieuw gezin misschien weer alles even spannend vinden, maar wij verwachte met veel liefde en aandacht dat dat snel bij zal trekken.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Wil jij Jinte een fijn plekje geven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!