Jane

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf08-08-2022
Registratienummer504
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Wat een prachtige kijkers heeft Jane toch. Daar verdrink je toch in? Lieve Jane werd bij ons gebracht en niemand heeft haar meer opgehaald. Daar snappen we toch niets van. Het is een lief poesje die soms wat moet ontdooien en de kat uit de boom kan kijken. Maar als het ijs dan gebroken is..

Het is een lieve poezel waar ook wel een echt jachtinstinct naar boven kan komen als je samen met haar met een hengeltje speelt. Ze is dan ook pas op net iets meer dan 1 jaar geschat, dus de wilde haren zitten er (mogelijk) nog wel aan.

Nieuwe dingen kan ze nog een beetje spannend vinden, zoals bijvoorbeeld bij ons in de opvang het kattenluik. Hierdoor is ze bijna nooit in haar buiten verblijf te vinden. Wel hebben we het vermoeden dat door het jachtinstinct wat met spelen wordt getriggerd, ze een thuis met tuin leuk zou vinden. Zo kan ze heerlijk achter de vliegen en de vlindertjes aanjagen.

In de opvang laat Jane duidelijk zien niet gediend te zijn van dierlijk bezoek bij haar hok. Vandaar dat we haar niet plaatsen in een huishouden waar al katten of honden wonen.

Heb jij nu al zin in het gezelschap van Jane? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!