Kitten Jaap (en Joop)

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf08-06-2022
Registratienummer239
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Jaap verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Jaap had na 2 weken een verrassing voor ons….Hij bleek een zij en dat verklaarde waarom hij zo pittig was, ze is gewoon een pittige tante.

Dat pittige kwam alleen omdat ze van huis uit niet het goede voorbeeld heeft gehad. Ze blies, spuugde en haalde uit maar van dat alles is alleen een heel klein blaasje af en toe nog over. Eigenlijk was ze gewoon heel erg bang.

Samen met broer Joop mocht ze het gaan proberen bij ons gastgezin. Joop is haar voorbeeld, grote broer, haar alles. Als ze hem kwijt is gaat ze echt roepen en niet veel later komt hij dan aanlopen. Jaap is nu aan het ontdekken dat mensen helemaal niet eng en vreemd zijn en dat een aai best lekker kan zijn. Ligt ze op de bank en je gaat er bij zitten dan blijft ze zelfs al liggen, dus hier is voor het nieuwe personeel nog veel winst te behalen.

We zijn voor Jaap echt op zoek naar een rustig gezin (zonder kleine kinderen) met veel geduld zodat zij het vertrouwen krijgt en ze verder kan gaan ontplooien.

Ben jij toe aan het gezelschap van twee té leuke kittens? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!