Hero

SoortKonijn
GeslachtRammelaar, gecastreerd
Diernummer47
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Plaatsbaar vanaf21-02-2022
Adoptietarief
(incl. vaccineren en
neutraliseren)
€ 60,00

Dit is onze Hero. Hij is bij ons binnen gebracht met allemaal kale plekken en wondjes op zijn rug en achterhand. Mogelijk is hij door een hond of kat te grazen genomen, maar dat is iets waar we alleen naar kunnen gissen. Wat het ook is geweest, het was wel duidelijk hij hier veel last en pijn van had.
Aaien vind hij hierdoor nog niet erg prettig. Wellicht dat dit verbeterd met wat meer tijd maar ook dat is op dit moment lastig te zeggen.
Maar dit mag de pret niet drukken want Hero is een energiek ventje die erg nieuwsgierig van aard is. Wel kan Hero soms wat tekenen van voernijd laten zien waardoor wij van mening zijn dat een combinatie met kleine kinderen geen goed idee is. Oudere kinderen die weten hoe ze met konijnen om moeten gaan kan mogelijk wel.

Verder zijn wij op zoek naar een huishouden waar al een leuke voedster woont, zodat Hero zijn jaren met een leuke dame aan zijn zijde kan slijten.

Op dit moment verblijft Hero in een binnenverblijf waardoor hij bij zijn nieuwe eigenaar de eerste periode dus ook binnen zal moeten verblijven, wanneer het voorjaar begint zou hij eventueel naar een buitenverblijf kunnen verhuizen. Een koppeling met een buitenkonijn is dus helaas niet mogelijk.

Ben jij nog opzoek naar een actieveling om de boel wat levendiger te maken? Dan is Hero misschien wel de juiste keuze! Vul onderstaand intakeformulier is zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!