Henk

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd)
Diernummer3626
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatum05-2021
Plaatsbaar vanaf02-07-2024
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutralisatie)
€ 100

Dit vriendelijke ventje heet Henk.

Henk is een rustig konijn die het liefst in het begin nog even de kat uit de boom kijkt.

Een nieuwe omgeving is soms wat spannend voor Henk, dus voordat hij rondloopt moet hij het even goed bekijken. 

Na een tijdje komt Henk wat meer los en ontspant hij zich. Hij gaat dan rondlopen en alles besnuffelen en alles uitgebreid onderzoeken. Henk is zeker niet bang om bij je in de buurt te komen als je rustig stil zit. Hij komt dan ook jou even goed bekijken en besnuffelen. Tussendoor is hij graag op een beschut plekje of gaat hij lekker eten.

Deze rustige jongen heeft eventjes tijd nodig, maar is daarna fijn gezelschap en komt gezellig bij je zitten. Hij vindt aaien nog niet fijn, en verstijfd dan. Dit heeft ook nog even tijd en geduld nodig. Henk vindt oppakken nog erg eng, en moet dan ook zo min mogelijk, en met veel geduld en beleid gebeuren.

Met een stukje geduld en rust is voor dit lieve konijn veel te bereiken. Een rustig plekje zonder jonge kinderen, waar niet te veel van hem verlangd wordt, met een zelfverzekerde en lieve voedster erbij zou voor hem dan ook ontzettend fijn zijn.

Heb jij een eenzame dame zitten die wel een maatje kan gebruiken? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!