Gummy

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3190
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen.

Gummy is een kater van 2 jaar oud. Hij is wit met rood-cypers, gecastreerd en gechipt. Gummy werd gevonden in een carrier, achtergelaten. Na onderzoek bij binnenkomst bleek Gummy gelukkig helemaal gezond.  

In de omgang is Gummy een lieve kater, mooi om te zien. Hij is dol op aaien en gaat er breeduit voor liggen. Bij geluiden is hij snel afgeleid. Dan zoekt hij weer even snel een veilig plekje op.  

Gummy is ook een echte acrobaat; wanneer je tegen hem praat, maakt hij grappige koprollen van enthousiasme. Hele voorstellingen geeft hij. Maar het is wel de bedoeling dat je hem ondertussen op zijn kopje blijft kroelen. Daar doet hij het voor!  

Wanneer Gummy zijn buurman hoort, raakt hij wat overprikkelt. Dan blaast hij en laat hij zijn tandjes zien. Hij is vermoedelijk dus niet zo’n fan van andere katten.  

Vooralsnog blijft Gummy vooral in zijn binnenhok. In het buitengedeelte vindt hij het nog wat te spannend. Soms moet hij ook nog even de kat uit de boom kijken wanneer je binnenkomt. Het is een gevoelig diertje. Maar als zijn show eenmaal begint, dan stopt hij niet meer! 

Ben jij degene die Gummy de tijd kan geven om rustig te wennen? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.