Gonnie en Gert

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes en Kater, geneutraliseerd
Leeftijd<1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Registratienummer1257 – 1258
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren en carrier)
€360,00 (samen)

Hallo, ik ben Gonnie en ik heb samen met m’n tweelingbroertje Gert, al best wat avonturen beleefd. We zijn op een boerderij geboren, we waren daar met z’n vijfen. We kregen daar te eten, dus zijn we daar maar gebleven. Eigenlijk weet ik niet meer waar onze moeder toen was. We hadden het niet zo op mensen, logisch toch, als je lekker je gang kunt gaan samen met je broers en zusjes.  

We zijn met z’n vijfen verhuisd naar een asiel in de buurt, we hebben daar heel veel andere katten leren kennnen en 3 van onze broertjes en zusjes hebben al een gouden mandje gevonden. Wij bleven daar met z’n tweetjes achter. Op een dag kwam er een mevrouw van ROZE en die heeft afgesproken met de mensen van Hokazo dat we mee mochten naar Eindhoven.  Er zijn daar veel lieve mensen die ontzettend veel geduld met ons hebben en toen we een beetje gewend waren, kwam de fotograaf foto’s van ons maken alsof we modellen zijn.

Ik vind het fijn als je me aait, maar ik heb liever dat je me niet oppakt. Gert is heel verlegen en blijft het liefst verstopt in z’n mandje, maar daar help ik hem wel doorheen. Daarom moet hij ook bij mij blijven, want hij heeft steun aan mij.

Hoi, ik ben Gert en eerlijk gezegd vind ik het allemaal maar wat hoor! Gelukkig heb ik m’n zusje Gonnie hier bij me. Ik wil ook heel graag dat ze bij me blijft. Ik verstop me graag in m’n carrier, zodat ze me niet zien, maar Gonnie zegt dat het eigenlijk helemaal niet zo eng is, dus probeer ik af en toe toch uit m’n schulp te kruipen. Als je maar geduld met me hebt komt het vast goed. Ik hoop dat ik snel samen met Gonnie voorgoed naar m’n gouden mandje mag verhuizen.

Heb jij engelengeduld, tijd en motivatie om ons samen een fijne plek te bieden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.