Frietje

SoortFret
GeslachtRam (gecastreerd)
Diernummer2614
KoppelNee
(Geschatte) geboortedatum09-2019
Moet bij soortgenotenNee
Plaatsbaar vanaf16-10-2023
Adoptietarief€92,50

Frietje is als zwerver bij ons binnen gekomen. Hij is gevonden bij een bouwmarkt, waar hij dus lekker rondliep. Bij binnenkomst had Frietje een kale staart, maar die begint nu wat meer terug te groeien. Dit kan waarschijnlijk gekomen zijn door de rui. 

Frietje was eigenlijk al meteen heel sociaal naar iedereen. Heel veel spelen heeft hij hier nog niet laten zien. Hierdoor denken we dat hij misschien al wat ouder is. Maar dit is in een asiel situatie. Hoe hij thuis zal zijn dat weten we niet. Het kan ook zijn dat als hij lekker op zijn plek zit, dat hij meer speel gedrag zal laten zien.

Hoe oud hij precies is weten wij helaas niet maar onze schatting is rond de 4 jaar oud. Hij was ook al gecastreerd toen hij binnen kwam dus hij heeft echt wel een eigenaar gehad. 

Verder vindt Frietje het geweldig om bij je omhoog te klimmen en op je schouder/nek te staan en om zich heen te kijken. Als hij los loopt doet hij lekker zijn eigen ding en onderzoekt hij alles. Tijdens het loslopen klimt hij wel graag op je schoot en zoekt hij soms ook even aandacht. Hij heeft nooit bijt gedrag laten zien. Hierdoor denken we dat hij prima eventueel met kinderen geplaatst kan worden, maar wel onder toezicht. Want zijn tandjes zijn natuurlijk wel scherp. 

Heb jij de ruimte en liefde voor onze lieve Frietje? Stuur een mailtje naar info@rozeindhoven.nl  en dan nemen wij zsm contact met je op.