Fonzy

RasSheltie x Boerenfox
GeslachtReu, gecastreerd
Leeftijd3.5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf11-08-2023
Registratienummer2161
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€247,50

Deze leuke kerel genaamd Fonzy is op zoek naar een nieuw thuis. Fonzy is als zwerver bij ons binnen gekomen en nu zijn we op zoek naar iemand die een leuke gezellige viervoeter zoekt.

Fonzy vond in het begin veel dingen spannend. Maar na veel trainen en rustig opbouwen gaat het al een stuk beter en is de wereld al een stuk minder spannend. Toch kan hij soms tijdens het wandelen nog wel eens ergens van schrikken. Om die reden heeft hij een anti-ontsnappingstuig om tijdens de wandelingen. Bij een gewoon tuig hebben we gemerkt dat hij er nog wel eens uit ontsnapt en dat willen we dan ook voorkomen. Fonzy vind het erg leuk om met andere honden, die bij ons in de opvang zitten, op het speelveld rond te rennen en te spelen. We denken dan ook dat Fonzy het erg leuk zou vinden om een hondenmaatje te hebben in huis. Wat we wel soms bij hem merken is dat hij speeltjes te leuk vind. Maar of hij deze ook echt verdedigt tegenover een andere hond, dat hebben we hier in ieder geval nog niet gezien. Dit kan natuurlijk in een huissituatie nog wel eens anders zijn.

Op de foto is het misschien niet goed te zien, maar Fonzy heeft iets te veel lekkers of eten gehad wat ervoor heeft gezorgd dat Fonzy wat kilo’s teveel met zich mee sjouwt. Inmiddels is Fonzy al 2,5 kilo kwijt. Dankzij speciaal dieetbrok en de wandelingen krijgt hij langzaam zijn conditie en taille weer terug en is deze leuke vent klaar om te verhuizen.

Kan jij onze chunky Fonzy zijn welverdiende 2e kans geven? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.