Fonkie

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd)
Diernummer1165
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatum09-2022
Plaatsbaar vanaf10-02-2023
Adoptietarief
(incl. vaccineren en castreren)
€ 60,00

Ach die arme Fonkie, samen met nog 28 konijnen werd hij in een schuur aangetroffen. Het was duidelijk dat er niet op een goede manier voor deze konijnen werd gezorgd. Sommige zaten er verwaarloosd bij, maar gelukkig zijn ze op tijd gevonden en konden we de schade enorm beperken.

De socialisatie bij deze konijnen is helaas ver te zoeken. Ze zijn in het algemeen allemaal erg gespannen bij mensenlijk contact, maar dit is met geduld en liefde vast te overwinnen. Een leuk sociaal konijnenvriendinnetje kan Fonkie in konijnentaal vertellen dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Wij zijn tenslotte degene die voor lekker eten en een schoon hokje zorgen.

Fonkie vraagt om een geduldig en begripvol huisje waar er niet te veel van hem verwacht wordt, maar waar met rust en geduld aan haar socialisatie wordt gewerkt. Dit is (op dit moment) geen beginners-konijn voor bijvoorbeeld een kind.

Heb jij genoeg liefde en geduld om Fonkie het beste van de wereld te laten zien? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!