Floortje

RasPekinees kruising
GeslachtTeef
Leeftijd12 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenKleine honden
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf10-07-2022
Registratienummer170
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€240,00

Floortje is een wat oudere dame met een eigen willetje. Ze is een dame die haar wensen en grenzen duidelijk kan maken op een (subtiele maar) duidelijke manier. Leer haar lichaamstaal en maniertjes kennen en ontdek hoe duidelijk ze communiceert.

Floortje is vermoedelijk een kruising pekinees van ongeveer 12 jaar oud. Ze kan duidelijk haar grenzen aangeven als dingen haar te veel worden. Ze is niet voldoende gesocialiseerd naar andere honden waardoor ze wisselend omgaat met kennismakingen. Ze heeft hulp nodig van haar nieuwe eigenaar om positieve ervaringen op te bouwen. Sommige honden mogen rustig passeren en loopt ze geïnteresseerd langs af en bij sommige honden die te dichtbij komen probeert ze ze blaffend op afstand te houden. Echt kennismaken met andere honden laten we haar nooit.  Daarom wordt Floortje niet geplaatst bij andere honden. 

Geef haar tijd bij het maken van keuzes en bij duidelijk en consequent. Benader haar vanuit een rustige, positieve en liefdevolle energie en je zult zien dat er een mooie samenwerking ontstaat waarbij haar zachte kanten naar boven komen. 
Floortje houdt er niet van als zaken te snel of onverwacht gaan. Ze zal eerst willen wennen aan nieuwe mensen, nieuwe gebeurtenissen, voordat ze er in een in een situatie kan stappen. Is ze eenmaal gewend gaat ze op onderzoek uit en beweegt ze met meer energie. 

Ze is opzoek naar een eigenaar die een maatje zoekt, niet perse een die hele lange wandelingen hoeft te maken, tevreden is met een kleine hoeveelheid mensen om zich heen, heel veel drukte niet zo belangrijk vindt, maar het vooral leuk vindt om samen te zijn zonder de baas te willen spelen. 

Duidelijke, herkenbare afspraken zijn dan ook heel belangrijk voor Floor, want die geven haar rust en veiligheid waardoor ze de mooiste versie van zichzelf kan laten zien. 
Ze houdt van lekker luieren en een eigen plekje waar ze ongestoord kan zijn is dan ook belangrijk. Daarnaast zal ze het heerlijk vinden om nabijheid op te zoeken, gekroeld te worden, maar ook daarbij is haar tempo weer heel belangrijk. Heeft ze een moment wat minder zin om te kroelen, dan vindt ze het fijn als daar goed naar gekeken en geluisterd wordt. 

Een knapperd die graag de laatste jaren van haar leven op een fijn plekje gaat doorbrengen.

Is Floortje precies wat jij zoekt in een hondje? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!