Flippo

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, ouder
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2343
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen maar is daarna erg aanhankelijk

Toen deze 3-jarige zwarte beauty bij ons in het asiel belandde, was ze erg gestrest. Maar dan ook heel erg. Dit is inmiddels wel anders! Echter leek ze helemaal ondersteboven van de plek waar ze was beland en reageerde dit flink af op haar omgeving. Je mocht niet in de buurt komen en als je dit wel deed, haalde ze uit of liet ze op een andere manier merken dat ze hier niet van was gediend. Op sommige momenten ‘flipte’ ze zelfs volledig van de overprikkeling. Vandaar de naam van deze inmiddels ontdooide poes: Flippo!  
 
Gelukkig doet Flippo inmiddels haar naam nog weinig eer aan, want wat een ommekeer heeft ze gemaakt! Er blijkt namelijk een ware knuffelkont verscholen in haar. De afgelopen tijd is dit vooral wat Flippo wil: knuffelen, maar dan ook echt helemaal in je kruipen en het liefst in je nek. Je kan haar dan lekker kroelen in haar opvallend zachte vachtje. Ze eist dan echt je aandacht op en het liefst zou ze zo de hele dag blijven zitten. De enige manier waarop je weg kan, is door haar af te leiden met een hengeltje. Want van spelen houdt ze ook graag.  
 
Door haar stressgevoeligheid plaatsen we Flippo graag in een huishouden waar het rustig is en ze weinig prikkels krijgt. Ondanks haar mooie transformatie, denken we dat Flippo bij haar verhuizing wel opnieuw veel stress zal ervaren. Ze zal waarschijnlijk geduld en rust nodig hebben om weer haar ware aard naar boven te laten komen.

Ben jij degene die niet kan wachten om door de afweer van deze gevoelige knuffelkont heen te prikken en haar alle aandacht te geven die ze graag wil? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.