Flip

RasKruising
GeslachtReu
Leeftijd3 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
ZindelijkJa, in de leer
Plaatsbaar vanaf26-08-2022
Registratienummer508
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€400,00

Een tijd geleden kwam er in onze opvang een teefje terecht die drachtig bleek. Moederhond (kruising Husky x Border Collie) beviel van 9 puppies en binnen no-time waren alle pups geadopteerd, maar helaas is Flip retour gekomen. Dit heeft echter niets met Flip te maken! Door privé omstandigheden bij de adoptant is de puppy bij ons terug gebracht en gaan wij op zoek naar een fijn nieuw thuis voor hem.

Wij weten niet wie de vaderhond van de puppies is maar als we kijken naar hoe de kleintjes aan het opgroeien zijn en de kleuren zou het mogelijk een Labrador kunnen zijn of een ander ras van die grote.

Flip is een ontzettend leuk knulletje. Zachtaardig, vriendelijk, mensgericht en heel erg speels. Hij ligt het liefst op je schoot of dicht tegen je aan. Samen spelen is zijn grootste hobby! Kort geleden heeft hij het zwembadje ontdekt en dit vond hij echt reuze leuk! Dit zou nog wel eens echte waterrat kunnen worden dus.

Bij de katten, kittens en konijnen in onze opvang reageert Flip ontzettend nieuwsgierig en vriendelijk. Hem laten opgroeien in een huishouden waar deze dieren al aanwezig zijn lijkt ons dus geen enkel probleem.

Kijk jij er naar uit om Flip om te laten groeien tot een geweldige beste vriend? Vul dan onderstaand het intakeformulier in en wie weet begint jullie avontuur sneller dan je denkt.