Eros

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd8 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3362
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt om aandacht. Hij moet naar buiten kunnen.

Deze knappe Cyperse jongen met heerlijk zachte vacht is Eros! Hij is gevonden op de Strabrechste heide, diep in het bosgebied waar hij ronddwaalde. Hij had vlooien en oormijt, maar dit is helemaal opgelost en verder is hij kerngezond!  

Deze charmeur is vanaf het begin af aan dol op aandacht! Hij is niet snel bang en zelfs bij de dierenarts is hij vrij relaxed. Eros is dus niet zo snel onder de indruk en kan wat prikkels in huis wel aan. Zijn grootste hobby is vooral knuffelen! Op schoot, kroelen, kopjes geven en hierbij volop spinnen, dat is wat Eros het liefste doet. Daarnaast ontdekt hij de speelse kant in zichzelf steeds meer en doet hij dit graag met een hengeltje of balletje. Verder merken we dat Eros graag op onderzoek uitgaat, dus het is fijn als hij straks een mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan.  

Je krijgt heerlijke knuffelkont erbij als je voor Eros gaat!

Ben jij degene die alle aandacht en ruimte aan Eros kan geven? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.