Elvira

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3275
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen 

Elvira is een mooi zwart poesje van 2,5 jaar oud. Haar baasje is helaas overleden en zodoende werd ze bij ons binnen gebracht. Elvira is gezond en wel, maar logischerwijs nog onder de indruk van wat ze nu ineens allemaal meemaakt. 

Elvira is een lief, bescheiden meisje dat voorzichtig kopjes komt geven. Ze kijkt en luistert vol interesse naar wat er allemaal om haar heen gebeurt. Ze reageert soms nog wat onzeker op haar kattenbuurman. Elvira is rustig van karakter, spint graag en vindt het fijn om te kroelen. Het is een lief ding. Spelen doet ze nog niet uitvoerig, maar ze heeft er wel belangstelling voor. 

Elvira is niet per se van de lange aai-sessies, maar gaat na een poosje wel lekker ontspannen op haar zij liggen en geniet simpelweg van je aanwezigheid. Zachte aaitjes hebben haar voorkeur. Ze komt ook graag op schoot liggen. 

We kunnen er kort over zijn: Elvira is een rustig, lief knuffelpoesje. Wat wil je nog meer?  Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.