Elvi

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3303
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt om aandacht

Elvi is een dappere zwart-witte kater van 4 jaar die nogal verfomfaaid binnenkwam bij de opvang. Hij was toe aan een goede wasbeurt, en had een flinke ontsteking aan zijn rechteroor. Hier is hij aan geopereerd, en behalve het feit dat dit oortje nu nét wat dikker is dan gebruikelijk, heeft Elvi er gelukkig niets aan overgehouden. 

Ondanks zijn oncomfortabele start in de opvang, heeft dit Elvi niet tegengehouden in het laten zien van wie hij is: een enorm lief, aanhankelijk knuffelbeest! Het liefst zit hij bij je op schoot, waar hij zich erg graag laat vertroetelen. Ook wordt hij heel enthousiast van eten. Brokjes, snoepjes, natvoer, het maakt niet uit, Elvi staat al klaar! Mocht je onverhoopt even vergeten dat hij er is, zal hij je hier al snel aan herinneren door lekker veel met je te kletsen. 

In de toekomst zou Elvi ook graag de buitenwereld willen ontdekken, dus een (afgesloten) buitenruimte zou hij erg op prijs stellen. Het is niet bekend of Elvi samen kan met andere katten of huisdieren. 

Ben jij degene die deze lieve schootkat een thuis kan geven? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.