Easy

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3361
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen

Easy is een wit-rode kater van 1 jaar oud. Hij is diep in een bos gevonden, maar was meteen heel aanhankelijk en liep zo achter een paar wandelaars aan! Zij hebben hem dan ook naar de opvang gebracht. Hij bleek gechipt maar helaas heeft niemand zich voor Easy gemeld. 

Easy doet zijn naam en kleur eer aan: het is een enorm makkelijke en aanhankelijke kat, die vaak gekke capriolen uithaalt die hem soms doen denken aan een circusartiest. Dit zien we vaker in wit-rode katten, en zorgt altijd voor een lach op ons gezicht. Easy is een allemansvriend, hij kletst veel, komt al snel op schoot, geeft graag likjes en klimt zelfs op je schouder om daar lekker geknuffeld te worden. Maar vooral niet te lang, want er is een hele wereld om te verkennen! 

Naast knuffelig is Easy ook erg nieuwsgierig en speels, alles is interessant, alles wordt in de gaten gehouden, en alles moet zo snel mogelijk ontdekt worden. Onze theorie is dat hij door zijn nieuwsgierigheid ook op avontuur is gegaan in het bos waar hij gevonden is, en de weg niet meer wist. Ook binnenshuis wil hij alles zien en overal bij zijn.  

Het is niet bekend of Easy goed om kan gaan met andere katten, maar gezien zijn ontdekkingslust zou hij wel heel graag naar buiten willen kunnen.  

Kun jij Easy de aandacht en ontdekkingsreizen geven waar hij zo gelukkig van wordt? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.