Kitten Dropje

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf01-07-2022
Registratienummer342
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Hoi, ik ben Dropje. Ik ben een heel aanhankelijk, en sociaal mannetje. Samen met mijn drie broertjes heb ik veel plezier bij het gezin waar ik woon en speel ik graag met de drie kinderen in huis. De grote kat die er al woont, vindt ons nog niet zo leuk, maar ik vind hem wel heel interessant! Iedere keer als hij binnenloopt, ga ik hem gedag zeggen. Het is een beetje een mopperkont tegen ons, dus af en toe krijg ik een snauw en een mep als ik te dichtbij kom, maar dat maakt me niet uit, ik blijf het proberen om vriendjes te worden.

Ik vind het fijn om geaaid en geknuffeld te worden door de mensen in huis en alle andere mensen die langskomen. Ik ben erg nieuwsgierig en niet bang. Ik wil het liefste als eerste alles ontdekken dus als er een deur opengaat, ren ik ernaartoe om te kijken wat er achter die deur zit! Spelen en knuffelen is het allerleukste wat er is, en daarna heerlijk slapen op een fijn zacht plekje.

Zullen we binnenkort kennismaken? Als je plek hebt voor twee katjes, wil ik graag samen met mijn broertje Billy of Cimba bij je komen wonen.

Wil jij Dropje als jouw maatje voor het leven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!