Kitten Dikkie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf18-09-2022
Registratienummer613
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Dikkie verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Ik mocht de afgelopen weken gastgezin zijn van dit kitten gezin met moederpoes. Moederpoes is ontzettend lief en duidelijk dankbaar dat ze haar kraamtijd bij mij mocht doorbrengen. Ze is een hele lieve en zorgzame moeder voor de kittens en heeft ze netjes opgevoed. Stuk voor stuk hele mooie kerngezonde kittens die erg actief, sociaal en speels zijn. 

De kittens zijn gesocialiseerd wat wil zeggen dat ze mensen niet eng vinden, ook spelen met kinderen vinden ze leuk. Ze zijn allemaal vanaf dag 1 zindelijk en eten goed! Ook hebben ze kennis gemaakt met mijn honden, wat nog een beetje spannend is maar daar wennen ze snel aan. Het zijn wel echte clowns en spelen graag, dus een huis waar veel speeltjes zijn heeft de voorkeur. Ze zijn er (nog) niet gewend om naar buiten te gaan dus een tuin is geen must.

Dit poesje heeft wel een bijzondere vacht. Haar tekening op haar vacht is een tijgertje met dikke zwarte strepen, lijkt wel een beetje op een Bengaalse kat. Heel apart.

In het begin was Dikkie de grootste doerak van het stel en ook de zwaarste. Inmiddels is ze wat rustiger geworden. Dikkie heeft echt een eigen karaktertje. Ze wil het liefste doen wat ze op dat moment wil en laat dat dan ook merken. Ze zal het kaas niet van haar brood laten eten.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.


Heb jij tijd en liefde voor kleine Dikkie? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.